yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

l Yaman ızdırapntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlamlar.

Yangın vakaları biraşkın kuruluşda en pıtrak içinlaşılan ve vahim tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; zirda bulunan Garaj yerine iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makalemızda;

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fevkda zemin meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların yüzı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Bunlar kabilinden benibeşer trafiğinin bir tomar ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. yangın kapısı 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları talih izni alabilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da söylemek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page